Древній Рeцeпт Від Стaренького Дiдуся, Який Рятує Навіть Від Раку

«У 40 років поставили мені діагноз — рак дванадцятипалої кишки 3 ступеня. Став готуватися до смерті , але один старенький дід мене врятував і тепер жодна хвороба мене не бере, та й сімейство своє я вилікував, тітку теж від раку врятував.

Ось який рецепт дід той мені дав:

«Береш 5 столових ложок сирого насіння соняшнику (сорт  звичайний, середній щоб був за всіма параметрами, не сильно великий, не сильно плоский або товстий).

Насипаєш в банку і заливаєш сирою водою, щоб покрила їх, а банку закриваєш і ставиш під ліжко.

Через добу воду виливаєш, а банку знову закриваєш.

Через добу акуратно висаджуєш насіння в миску з землею, просто встромляєш паростками догори. Так вони розвиваються п’ять діб.

Через п’ять діб зрізаєш під корінь, а то, що залишається в землі, з нею ж і перемішуємо.

Зрізані паростки треба в сирому вигляді вжити, окремо або у вигляді добавки, до каші або салату, наприклад.

Денна норма: 50 паростків (мається на увазі, що в кожній столовій ложці десять насінин). І так кожного дня».

Для насіння можна використовувати пластикові контейнери, а землю міняти в них два рази на рік.

А ось, що я знайшов про такі паростки:

Пророщені насіння соняшнику регулюють обмін холестерину в організмі, а це дуже цінно для людей із захворюваннями, пов’язаними з його надлишком.

Крім того, вони цінні для профілактики і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, дисбактеріозу.

Зміцнюють імунітет і нервову систему.

Здійснюють благотворний вплив на мозок, поліпшують пам’ять, зір і уповільнюють процеси старіння.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Все буде Україна!

Джерело

Джерело

Название ... ...